KIINTEISTÖJURIDIIKKA

Suomen laajin kiinteistöjuridiikan osaaminen käytössäsi

Rakentaminen

Hallitsemme rakennushankkeiden juridiikan alusta loppuun – kaavoituksesta ja maankäytöstä kiinteistökehitykseen ja rakentamiseen. Autamme valitsemaan hankkeelle parhaan toteutusmuodon ja laadimme vaaditut sopimukset. Urakkariidat ja muut rakentamiseen liittyvät oikeudenkäynnit ovat erityisvahvuutemme.

Kiinteistötransaktiot

Osaamisemme kiinteistötransaktioista on kansainvälisesti tunnustettua. Olemme avustaneet muun muassa järjestelyissä koskien toimistorakennuksia, tehdaskiinteistöjä, logistiikka- ja myymälätiloja sekä kokonaisia kauppakeskuksia. Erityisosaamiseemme kuuluvat myös kiinteistökehityshankkeet, kuten vanhojen kauppakeskusten muuttaminen asuinrakennuksiksi sekä investoinnit uusiin rakennushankkeisiin.

Heidi Savia

Osakas, asianajaja, varatuomari

040 503 6793

Asumisen juridiikka

Palvelumme kattavat kaikki asunto- ja kiinteistökauppaan sekä asunto-osakeyhtiöihin liittyvät oikeudelliset asiat, mukaan lukien välitysliikkeen ja kuntotarkastajan vastuukysymykset. Asunto-osakeyhtiöitä palvelemme sopimus- ja yhtiöoikeudellisissa asioissa liittyen esimerkiksi yhtiöiden hallintoon, vahingonkorvausasioihin, riitatilanteisiin ja lisärakentamishankkeisiin. Meillä on kokemusta asumisen juridiikasta myös kouluttamisen ja oikeustieteellisten julkaisujen laatimisen kautta.

Propertan kanssa on ilo työskennellä. Palvelu on nopeaa, helposti lähestyttävää ja erittäin ammattitaitoista. Arvostamme myös suuresti saamaamme palvelua koskien ulkomaan toimintaamme.

ETS NORD