Muu osaaminen

Monipuoliset liikejuridiikan palvelut sopimuksista markkinointilainsäädäntöön

Työoikeus

Avustamme asiakkaitamme työoikeudellisissa kysymyksissä läpi koko työsuhteen elinkaaren työsopimusten laatimisesta ja päivittäisistä kysymyksistä aina työsuhteiden päättämismenettelyyn saakka. Myös työsuhteisiin liittyvä riidanratkaisu ja yhteistoimintaneuvottelut kuuluvat osaamiseemme. Työnantajien liiketoimintatarpeiden ymmärtäminen on tärkeä osa työtämme myös työoikeudellisissa kysymyksissä.

Sopimukset

Osaamisemme kattaa laajasti eri sopimustyypit kauppasopimuksista yhteistyösopimuksiin ja franchising-toimintaan. Sopimuksia laatiessamme otamme aina liiketoiminnan eri osa-alueet ja tarpeet huomioon.

Hanna-Maija Elo

Osakas, asianajaja, varatuomari, tavaramerkkiasiamies

040 561 4961

Markkinointi ja tietosuoja

Olemme tunnettu markkinointilainsäädännön osaaja ja kouluttaja. Markkinointia ja tietosuojaa koskevassa säädös- ja ohjeviidakossa me kartoitamme riskit ja autamme löytämään luovat ratkaisut.

Kukka Tommila

Osakas, asianajaja, tavaramerkkiasiamies

040 580 5101
Heidi Savia

Osakas, asianajaja, varatuomari

040 503 6793

Kilpailuoikeus ja vahingonkorvaus

Edustamme vankalla osaamisella kilpailuoikeusasioissa sekä julkisissa hankinnoissa. Arvioimme riskit ja luomme toimintaohjeita kilpailuoikeudellisten ongelmien välttämiseksi. Asiantuntemuksemme kattaa vahingonkorvauksiin ja vastuuriskien hallintaan liittyvät asiat, mukaan lukien tuotevastuukysymykset.

Yhtiö- ja insolvenssioikeus

Edustamme asiakkaitamme vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella yhtiöoikeudellisissa asioissa. Erikoisalaamme kuuluvat insolvenssimenettelyt sekä vakuutusoikeudelliset kysymykset.

Properta hoiti oikeudenkäyntimme tunnollisesti aina alustavista valmisteluista suullisiin käsittelyihin. He olivat aina erittäin hyvin valmistautuneita, eivätkä antaneet vastapuolen hallita tilannetta. Olin erittäin vaikuttunut ja olen sittemmin antanut Propertalle toisenkin toimeksiannon.

MySoda Oy