Siirry sisältöön

WTR 1000: Propertan IPR-ryhmälle jälleen tunnustusta

Propertan immateriaalioikeusosaaminen on jälleen kerran tunnustettu kansainvälisessä World Trademark Review (WTR 1000) -julkaisussa, jossa nimetään maailman johtavat tavaramerkkijuridiikan ammattilaiset. Properta sai tunnustusta niin tavaramerkkien ’puolustaminen ja riidanratkaisu’ kuin ’suojaaminen ja strategia’ -kategorioissa. Tunnustus osoittaa Propertan olevan yksi alan johtavista toimijoista Suomessa.

Propertan ammattilaiset saivat WTR 1000 -julkaisussa upeita kommentteja osaamisestaan. Heitä kuvailtiin tähtipelaajiksi, “jotka suorittavat jokaisen toimeksiannon äärimmäisellä ammattitaidolla ja heidän syväluotaava osaamisensa on näkyvää ja ilmeistä”. Tiimi sai tunnustusta myös suorituskyvystään: ”Properta on poikkeuksellisen hyvä monimutkaisissa ja vaikeissa rekisteröinti- ja riita-asioissa”. Tiimiä kuvattiin kompaktiksi, mutta sellaiseksi, jonka kykyä ei tule aliarvioida.

Henkilökohtaisissa tunnustuksissa Hanna-Maija Elon osaaminen tunnustettiin korkeimmalle gold-tasolle ja erikseen anti-counterfeiting -kategoriassa. Elon todettiin antavan ”täsmällistä ja suoraa juridista neuvontaa” ja hänen palvelutasonsa sekä alan tietämyksensä kuvailtiin erinomaisiksi. Asiakasreferensseistä mainittiin erikseen adidas, joka on käyttänyt Elon palveluja vuosikymmenien ajan.

Kukka Tommilan osaaminen tunnustettiin korkealle silver-tasolle. Tommila sai kiitosta erinomaisesta osaamisesta riita-asioissa ja hänen kehuttiin ”tekevän monimutkaisista asioista helppoja ymmärtää ja ylittävän aina asiakkaan odotukset”.

Marja Tommila huomioitiin alan merkkihenkilönä luminaries-kategoriassa ja hänen kuvailtiin tuovan tiimin pöydälle ”yli neljän vuosikymmenen aikana kerättyä rajatonta tietoa immateriaalioikeuksista”.

«
»