Siirry sisältöön

Terveiset Seattlesta! Properta osallistui tänäkin vuonna vuoden suurimpaan IPR-alan konferenssiin

INTA (International Trademark Association) järjestää vuotuisen konferenssin useimmiten Yhdysvalloissa. Tänä vuonna 140th Annual Meeting -konferenssi järjestettiin Seattlessa 19.- 23.5.2018 ja osallistujia oli yli 10 000.

Meille Propertan asiantuntijoille INTA-konferenssi on jo pitkään ollut tärkeä tapahtuma. Koska kyseessä on suurin vuosittainen kansainvälinen IPR-alan tapahtuma, on se ainutlaatuinen mahdollisuus tavata kasvotusten ulkomaisia yhteistyökumppaneitamme ja kuulla eri maissa tapahtuvista muutoksista IPR-lainsäädännössä ja virastojen käytännöissä. Propertahan hoitaa IPR-toimeksiantoja ympäri maailmaa: Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa, Oseaniassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa. INTA:n vuosikokoukseen osallistuu asiantuntijoita ja yhteistyökumppaneitamme kaikista maanosista.

Tänäkin vuonna ennalta sovittuja tapaamisia ja tapahtumia konferenssin yhteyteen Propertalla oli yli 40 kpl sekä sponsoroimme vuosittaista Women in IP Spa Day oheistapahtumaa. Tänä vuonna keskusteluja käytiin mm. Dubain talouskehityslaitoksen ylläpitämästä uudesta valvontatietokannasta, Brexit-tilanteesta, Kanadan uudesta tavaramerkkilaista, Venäjän liittymisestä kansainväliseen Haagin mallioikeussopimukseen ja Thaimaan liittymisestä kansainväliseen Madridin pöytäkirjan mukaiseen tavaramerkkisopimukseen. Tapaamisessamme Euroopan Unionin teollisoikeuksien viraston (EUIPO) edustajan kanssa saimme käytyä läpi useita uusia kehityskohteita viraston palveluihin liittyen sekä päivitettyä tietomme uusista viraston tarjoamista palveluista.

Osallistumme tietysti vuosittain myös muihin IPR-alan konferensseihin ja koulutustapahtumiin. Tällä tavoin pyrimme pitämään huolta siitä, että asiantuntijoidemme käytössä olisi aina ajantasainen ja uusin tieto myös ulkomailta sekä lämpimät suhteet kaikkiin yhteistyökumppaneihimme.

Sassa Svahn

EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies

044 011 1105
«
»