Siirry sisältöön

Managing IP Awards 2023: Propertalle peräti kolme palkintoa – suomalaistoimistoista eniten voittoja

Properta on voittanut kansainväliseltä Managing IP -julkaisulta tänä vuonna peräti kolme palkintoa.

Määrällä Properta sijoittui palkintogaalassa kansainvälisesti kaikkein voitokkaimpien toimistojen joukkoon sekä sai suomalaistoimistoista eniten voittoja. Properta voitti seuraavat palkinnot:

  • ’Finland – Trademark Disputes Firm of the Year 2022’
  • ’Finland – Copyright & Design Firm of the Year 2022’
  • ‘Impact Case of the Year award 2022 – SodaStream International v MySoda’

Palkinnot luovutettiin Propertan osakkaille Hanna-Maija Elolle ja Kukka Tommilalle Lontoossa 21.6.2023 Hilton London Metropolessa järjestetyssä palkintogaalassa.

Koko Propertan tiimi on ylpeä saavutuksesta ja haluaa kiittää asiakkaita sekä kollegoita palkintoihin johtaneista suosituksista. Etenkin vuoden merkittävimpänä oikeustapauksena palkittu ’SodaStream International v MySoda’ on hieno huomionosoitus sekä tärkeä saavutus myös Propertan asiakasyritykselle Mysoda Oy:lle. Mysoda Oy:n toimitusjohtaja David Solomon kommentoi palkintoa seuraavasti:

Ilo nähdä, että meille erittäin tärkeä oikeustapaus on nähty kansainvälisestikin merkittäväksi. Hyvä pitkäjänteinen työ Propertan kanssa on varmistanut, että kaikki olennaiset asiat ovat tulleet prosessin aikana esiin ja käsitellyksi oikealla tavalla. Odotammekin tulevaa Korkeimman oikeuden päätöstä luottavaisin mielin.”

Managing IP Awards -erityistunnustukset perustuvat kattavaan kansainväliseen tutkimukseen. Tutkimus kerää luottamuksellista tietoa asiakastoimeksiannoista sekä palautetta tuhansilta yrityksiltä ja alan asiantuntijoilta.

Hanna-Maija Elo

Osakas, asianajaja, varatuomari, tavaramerkkiasiamies

040 561 4961
Kukka Tommila

Osakas, asianajaja, tavaramerkkiasiamies

040 580 5101
«
»